Irene Verwater –

de moderne oervrouw

Wij zijn de thuis voor ons gezin.

Kindbloei
moeder-kind

Oerkracht in de nacht

Je hoort het aan hoe je kind je roept. Je voelt het zodra je de slaapkamer inloopt. Je ziet de angst in zijn/haar ogen. Je weet dat er iets is. En je voelt je machteloos. Want hoe ga je hiermee om?

Ben je zelf ook bang en weet je niet hoe snel je uit de kamer moet zijn en neem je je kind bij je in bed? 

Gooi je het raam open en zeg je stoer dat wat er is weg moet gaan, en kijk je ondertussen naar de reactie van je kind of het gelukt is? 

Probeer je je kind gerust te stellen dat er écht niets is om bang voor te zijn, terwijl je dat eigenlijk helemaal niet met zekerheid weet? 

Schakel je hulp in om je huis te laten reinigen, maar blijft het terugkomen én ben je er klaar mee zo afhankelijk te zijn? 

Mijn verhaal

Ik was dat kind.

En die moeder.

Soms was het er al vanaf het moment dat ik mijn nachtlampje uit deed, soms kwam het later in de nacht. Bezoek. En de blinde paniek die ik dan voelde. Mijn moeder bijna niet durfde te roepen, omdat het zo onveilig voelde in mijn bed. 

Ik schaamde me ervoor. Want voor mijn gevoel was ik de enige die dit had. Mijn moeder leek het gewoon weg te kunnen sturen, naar mij luisterden ‘ze’ niet. Mijn zus had nergens last van. Mijn vader ging zelfs gewoon zonder probleem in mijn bed liggen slapen als ik weer bij hen in bed kroop. Was ik gek? Verbeelde ik het allemaal?   

Ik voelde me pas echt veilig in de nacht, vanaf het moment dat ik samenwoonde. Ik had elke nacht iemand die me beschermde en waar ik tegenaan kon kruipen. Pas toen ik moeder werd, werd ik er weer mee geconfronteerd door mijn zoon.

Ik wist als geen ander hoe hij zich moest voelen. En ik voelde me, net als vroeger, machteloos. Maar ik zou niet stoppen tot het opgelost was. Ik moest dit fixen. En heb half paragnostisch (is dat een woord?) Nederland gehad die in huis of op afstand entiteiten, aardstralen en weet ik het wat allemaal weghaalde of neutraliseerde, want ik was ervan overtuigd dat ik dat zelf niet kon en ik vond het veel te eng. En het werd alleen maar enger door alles wat ik hoorde van de hulptroepen die ik inschakelde. Maar het werkte. Even. En dan was het er weer. 

Irene Verwater
Irene Verwater

“Het komt

af op jouw licht”

Steeds weer die woorden. Alsof ik het donker zelf uitnodigde. Alsof het mijn eigen schuld was dat het maar bleef komen. Ik wilde dat klote licht niet zijn. Kon ik het maar uitzetten.

Nu houd ik van het licht dat ik ben. Weet ik dat dat licht, mij maakt wie ik ben. Dat het mijn kracht is en dat het veilig is om daarmee te verbinden. Sterker nog. Dankzij dat licht, leerde ik wat ik te doen heb als moderne oervrouw. Eerst voor mezelf. Toen voor mijn gezin. En nu mag ik dit ook voor andere bewuste moeders neerzetten én, het belangrijkste, hen leren hoe ze zelf contact maken met hun oerkracht om zelf te kunnen zorgen voor een veilig thuis. In haarzelf, voor haar gezin en in huis.  

Moeder

“Ik weet niet beter dan dat mijn zoon angsten heeft. Vooral ’s nachts. Hij ziet schimmen en energieën, en die maken hem bang.

Inmiddels begint hij in de puberteit te raken en is dat natuurlijk niet bevorderlijk voor het zelfvertrouwen. Liever wilt hij stoer zijn en stevig staan, op ieder moment van de dag/nacht.

Irene kwam langs toen ik voor mijzelf had besloten hier hulp bij te zoeken op spiritueel niveau. Het tot stand komen van de afspraak ging heel natuurlijk en de kick off was heel fijn. Irene heeft een hele fijne warme energie, waar ik vertrouwen voelde om dit mee aan te pakken.

Er kwam een hele mooie conclusie uit waaruit bleek dat ik meer voor mijn zoon kon doen dan ik dacht. Ze heeft mij tools gegeven hoe ik hem energetisch kan beschermen en dat geeft hem en mij een heel goed gevoel. 

Dank je wel Irene. Je bent een topper! Spread your magic, je hebt een gave.”

Oerkracht in de nacht

Het traject voor bewuste moeders

de veilige basis neerzetten

1. Energetische reset 

We onderzoeken samen wat jij en jouw kind nodig hebben om dit hoofdstuk in jullie leven af te sluiten. Wat mag gevoeld, losgelaten en/of versterkt worden? 

Jouw kind maakt samen met jou even kennis met mij, zodat hij/zij ook het vertrouwen voelt in wat we gaan doen. Verder verloopt het contact helemaal met jou. Dit doe ik bewust, zodat jouw kind niet het gevoel krijgt dat er iets mis is met hem/haar en ook voelt: ik hoef niets te doen, want mama zorgt voor mij.

Ik zet in deze fase de veilige basis neer met mijn spiritteam. De afstemming die ervoor zorgt dat jij, je gezin en het huis beschermd zijn. 

De veilige basis voelen

2. Verbinden met jouw oerkracht

De veilige basis staat en nu mag jij jouw oerkracht (her)ontdekken. Jij kunt dit namelijk ook. Ik begeleid je stap voor stap. En ben er om jou te dragen en ondersteunen in het proces. Je zult merken dat ik elke dag een stapje meer achteruit kan zetten, omdat je vanzelf gaat voelen: I got this! Het werkt! Laat die heerlijke nachtrust en trotste verhalen aan het ontbijt maar komen: “Mam, vannacht heb ik wéér beter geslapen!” 

 

De veilige basis behouden

3. Vieren en verankeren

Het is life changing wat er gebeurd is. Want dat jij en je kind goed slapen, werpt zijn vruchten af op zoveel gebieden. Je ziet je kind groeien. Zelfverzekerder worden. In de nacht én overdag. Vertrouwen hebben in zichzelf. Weten dat het veilig is. Geen wit bekkie meer, maar een uitgeruste blije verschijning. Op school gaat het beter, omdat hij/zij veel beter bij zichzelf kan blijven. En daardoor beter grenzen aan kan geven. En zo kan ik nog wel even doorgaan. 

En lieve mama, daar zorg jij voor. En hoe voelt dat?!

Dit mag echt verankerd en gevierd worden tijdens een dag voor twee. En weet je wat het leuke is? Ik organiseer deze dag én maak er een video van om jullie gigantische transformatie te verankeren. 

 

lieve mama,

Gaan we ervoor?

Nog even de praktische informatie. 🙂

Het traject duurt vier weken, van intake tot verankeringsvideo.
De sessies vinden online én fysiek plaats in de omgeving van Leiden.
De dag van vieren & verankering organiseer ik voor jullie. 
De kosten zijn in totaal € 3.000,- inclusief btw.