ENGELENWERK EN NEI

voor volwassenen

Met liefde naar jezelf kijken.

moeder-kind

Engelenwerk en NEI (Neuro Emotionele Integratie) is zo’n prachtige, liefdevolle, transformerende combinatie als je innerlijk werk wilt doen.  

Met de engelen onderzoeken we energetische blokkade(s) die jou belemmeren en met NEI onderzoeken we welke emoties in jouw lichaam zijn opgeslagen die je mag loslaten. Energetisch- en lichaamswerk samen, wat zorgt dat het ook echt in jouw ‘human being’ kan landen en geïntegreerd wordt. 

Tijdens een sessie gebeurt precies wat mag gebeuren en wat past bij jou op dat moment. Zit je nog wat vast in je hoofd bijvoorbeeld, dan werken de engelen meer op de achtergrond en focussen we ons op NEI. Dan werken we met de biotensor.
Word je juist geroepen door de engelen, dan krijgen zij natuurlijk alle ruimte. 🙂

 

 

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Laat ik eerst voorop stellen dat je niet eindeloos hoeft te praten, of dat je weer terug moet gaan naar een traumatische gebeurtenis. Dat je er weer opnieuw doorheen hebt te gaan, om los te laten. Engelenwerk en NEI is heel zacht. Natuurlijk vloeien er wel eens tranen, maar ik kan je verzekeren: er wordt ook veel gelachen! 

Er is een reden geweest waarom je voelde een sessie bij mij te boeken. Er is een bepaald thema waar je graag mee aan de slag wilt. De bekende: nú ben ik er klaar mee dat dit steeds gebeurt (of juist niet gebeurt).

Aan het begin van de sessie vragen we met de biotensor uit met welke aanpak jij het meest geholpen bent. Meestal is dat werken met een intentie. Focussen op waar je naar verlangt is zó krachtig. Even een voorbeeld: stel, je laat steeds over je grenzen gaan. Dit laat je gebeuren totdat die bekende laatste druppel de emmer doet overlopen en je ontploft. Dan zou een prachtige intentie kunnen zijn: Ik geef vanuit zachtheid mijn grenzen aan. 

Vervolgens gaan we onderzoeken wat er voor zorgt dat dat nu nog niet het geval is. Het kan zijn dat er emoties in jouw lichaam zijn opgeslagen die nog niet gezien zijn, die telkens een trigger van onveiligheid geven, maar het kan ook zijn dat er negatieve energetische koorden aan dit thema verbonden zijn, waardoor het simpel gezegd onmogelijk is om te stromen. Deze koorden kunnen karmisch, systemisch of in dit leven ontstaan zijn. 

De laatste stap is deze emoties en energetische koorden loslaten. Ook bij deze stap vragen we uit met de biotensor wat hiervoor de beste manier is. Dat kan zijn met bijvoorbeeld een visualisatie waarin ik je begeleid, maar het kan ook zijn dat je plaatsneemt op de behandeltafel waarbij ik je begeleid met muziek en handopleggingen. Het kan goed zijn dat je boodschappen ontvangt van dierbaren, gidsen en/of engelen. 

Nog even een belangrijke noot: we doen áltijd wat goed voelt voor jou. We doen alles stap voor stap en als je op de tafel bent beland en denkt: getverdemme, dit voelt toch niet lekker, dan bewegen we daarop verder. Alles is goed. Het is veilig bij mij. I hold the space for you.

 

Irene Verwater

Engelenwerk & NEI 

Fragment

Tijdens een sessie werk ik altijd graag met een intentie. Iets wat mijn klant wil voelen / belichamen wat nu nog niet wil lukken. Samen onderzoeken we dan wat er nodig is. Wat gezien wil worden om los te kunnen laten.

Dit verwachtte ik en mijn klant die voor de derde keer bij me kwam ook. “She knew the drill” inmiddels. But no. Er gebeurde iets anders. Geen intentie. Niets uitvragen met de biotensor.

Vanuit het niet-weten mocht ze plaatsnemen op de tafel. Ik zette mijn playlist aan en vroeg de engelen om precies die liedjes te laten horen die zij mocht horen. Als ze in diepe ontspanning is en we de afstemming hebben gedaan, vraag ik naar welk plekje in haar lichaam haar aandacht getrokken wordt. Vanuit daar ontstond een prachtige reis met aartsengel Michael en een wezen dat haar krachtdier bleek in het proces waar ze nu in zat.

Ze voelde dat ze verbonden was aan een zwaar koord. Iets dat haar naar achteren trok. “Heb je te weten waar dit koord voor staat?”, vroeg ik haar. “Nee”, zei ze, “het mag gewoon weg.” Waarna aartsengel Michael haar hierbij hielp. Tranen over haar wangen. Ik begin te boeren. “Lekker, hoor!”, zeg ik. Waarna we allebei even lachen. Dan gaan we weer terug: is er nog iets dat nodig is? Ze ontvangt een mooie boodschap waarna er opeens allemaal kwartjes vallen en voelt ze dat ze weer terug mag naar het hier en nu.

In no time is ze weer helemaal hier. Als ze gaat zitten heeft ze zo’n ontspannen gezicht en lijkt ze wel licht uit te stralen. We kletsen na over wat een mooie ervaring dit was. Voor haar EN voor mij. Dit went gewoon nooit. Het is zo zo zo geweldig om te doen. 🙏🏻

Irene Verwater

Wow. Mindblowing was de sessie die ik van Irene mocht ontvangen. Haar liefdevolle begeleiding en haar serene rust was zo ontzettend fijn. Ik had niemand anders kunnen bedenken die met mij deze weg zou mogen bewandelen. De inzichten ter plekke, de kwartjes die vielen, ook nu nog. Geweldig. Het voelt alsof ik aan het zweven ben en toch met mijn voeten stevig op de grond. Heerlijk. Ik ben dankbaar met heel mijn hart.

Ik had een Engelenwerk & NEI sessie met Irene, omdat ik zwanger ben. Ik wil voor mijn kindje heel graag op de juiste plek staan als moeder, maar voelde dat daar nog iets in mocht gebeuren. In de sessie met Irene, kwamen we er inderdaad achter dat ik nog niet volledig op mijn plek kon staan. Dit kwam doordat mijn biologische oma (mijn moeder is geadopteerd) is misbruikt door haar vader. Ze is op een andere plek gaan staan, en daarmee wij allemaal in de vrouwenlijn. Het heeft heel veel puzzelstukjes op zijn plaats laten vallen. Omdat ik mijn biologische oma nooit begreep dat ze mijn moeder niet bij haar eigen ouders, opa en oma, wilde laten opgroeien. De puzzelstukjes vielen en opeens voelde ik ook: mijn biologische oma heeft zo haar best gedaan om de beste keuze te maken voor mijn moeder – omdat ze dit niet wilde voor haar eigen dochter. Dit was de reden dat ze haar heeft afgestaan. Dit was een keuze uit liefde. Heel veel liefde. Door haar onverwerkte emoties door het misbruik, zijn er onverwerkte emoties doorgegeven aan mijn moeder, mijzelf, en ook aan mijn kindje. In de sessie zijn we aan de slag gegaan om deze energieën weg te halen bij mijzelf en daarna mijn kindje. Ik voelde zelf een enorme zwaarte weggaan en het lichter worden. Door deze sessie is de band met mijn moeder versterkt. Die ik na de sessie heb opgebeld om het één en ander te delen uit de sessie. Dit was enorm helend voor onze (vrouwen)lijn. Irene is een echte spaceholder, ze is daar. Ze stemt af en voelt mee. Ik voel mij ontzettend veilig en gedragen. Door Irene, maar ook door de engelen waar ze mee werkt. Een sessie is altijd raak en er gebeurt precies wat nodig is. Ook heel fijn is dat al die zware emoties niet helemaal doorvoeld moeten worden door mij, maar weg worden gehaald voor mij. (Ook al was de sessie wel raak.) ♥️

Geen intensieve gesprekken, zo fijn! Licht, zacht, humor, het voelde gewoon als een cadeautje voor mij. Ik zou deze vorm van coaching iedereen aanraden. Je voelt direct een transformatie, die mijn omgeving ook opmerkt. Ik reageer veel minder vanuit ‘oh my god’, maar meer vanuit kalmte. Bijvoorbeeld de eerste week school na de zomervakantie. Dat is natuurlijk best spannend. Maar ik voelde veel meer vertouwen, wat ook zijn weerslag had op mijn zoontje, want de tweede dag zei hij: “mam, je hoeft niet meer mee naar de klas, ik ga zelf.” Overladen met het gevoel van trots, op ons allebei!

Ik ging naar Irene voor het ‘reinigen’ van mijn huis, omdat ik al intuïtief voelde dat er zwaardere energie hing. In de sessie kwam inderdaad naar voren dat er entiteiten waren. Irene bracht deze zielen naar het licht. Het huis voelde vooraf wat zwaarder en ik was daar niet zo graag. Ik stond minder graag op en had niet zo’n zin in de dag, terwijl dit niet kon liggen aan de werkzaamheden. (Ik vind ondernemen namelijk heel leuk!) Ook had ik al twee weken hoofdpijn. Ik dacht dat ik te weinig had gedronken. Na onze sessie, die we hebben gehouden op mijn vakantie en ik dus niet thuis was (hoeft dus niet per sé) kwam ik weer thuis en voelde ik voor het eerst: ‘Hé, ik kom echt thuis. Het is mijn huis.’ Ik voelde mezelf lichter en merkte ook verandering in mijn energie. Mijn hoofdpijn was ook over. Het bleek het huis te zijn die mijn energie trok in mijn hoofd. De hoofdpijn was daarna dus verdwenen! Wow. Dat had ik zelf nooit kunnen raden. Irene begeleidt de sessie onwijs liefdevol en zacht. Vaak voelt Irene het intuïtief al helemaal goed aan, maar is de biotensor een mooie check of het echt zo is. Ze neemt je mee als gids en dat voelt heel veilig. Ze legt alles uit en blijft met je in afstemming. 

Herken je ook dat je soms vast lijkt te zitten? Dat je je leven leeft, dat je af en toe een andere keus zou willen maken, maar dat je dan blokkeert. Ergens had ik een vermoeden dat dit kwam door overtuigende patronen, maar ik had geen idee hoe ik die moest herkennen en doorbreken. Ik ging met deze klacht naar Irene. In anderhalf uur gingen we tot de kern. Kreeg ik inzicht in wat me tegenhield. Dat bleek ik zelf te zijn, met mijn overtuigingen. Soms gekregen van mijn ouders en soms zelf ontwikkeld. Met behulp van Irene heb ik die dag een begin gemaakt om los te komen. Het is nu drie weken verder en ik voel nog steeds verschil. Ik ervaar mogelijkheden in plaats van dat ik vast zit.

Wil je een sessie boeken?

Wat een eer!

Ik ontvang graag een e-mail van je via irene@ireneverwater.nl, waarin je kunt aangeven wat je hulpvraag is. Je ontvangt van mij snel een reactie en we plannen samen de dag in voor jouw sessie die 1 tot 1,5 uur duurt. Hierna ontvang je van mij een betaalverzoek, die je voor de sessie plaatsvindt kunt voldoen.

De kosten voor een sessie zijn € 90,- inclusief btw. 

ENGELENWERK EN NEI

Fragment

“Ik heb steeds het gevoel dat ik bij mijn bovenarmen vastgehouden wordt door iemand die achter me staat. Eigenlijk net ff te hard.”

Zo fijn dat deze vrouw naar me uitreikte. 🙏🏻

Toen ze het met me deelde, voelde ik meteen dat het iemand was die is overleden en graag naar het licht begeleid wilde worden. Het was een bekende van haar en hij was naar haar toegekomen, omdat hij wist dat zij hem daarbij kon helpen.

Er waren geen boodschappen nodig.
Niets om door te geven.
Alleen de wens om naar het licht te gaan.

Ze had naar mij uitgereikt omdat ze wist dat ik haar kon helpen, maar er gebeurde nog iets mooiers. Deze overleden man mocht haar leren inzien dat zij dit zelf kan doen. 🥹❤️

Ik vertelde haar hoe ik dat altijd doe samen met aartsengel Michael. Terwijl ik dit deed, werd ik even overvallen door ontroering. Want hoe gaaf is het, dat ik dit mocht doorgeven? 🥹❤️ We deden het stap voor stap. Samen. En ik voelde met haar mee.

Ze voelde dat het helemaal warm werd bij haar en ze voelde een enorme opluchting en lichtheid toen de man zijn oversteek gemaakt had en de koorden tussen hem en haar waren verbroken. Ik voelde zoveel dankbaarheid voor de man die zij net had begeleid. En ook voor haar, omdat de zwaarte die hij bij zich droeg nu niet meer aan haar vast zat.

De volgende dag stuurde ik haar een berichtje, omdat ik altijd even benieuwd ben hoe het gaat als alles een beetje heeft kunnen zakken. Ze voelde zich goed. Het voelde weer normaal.

 

Irene Verwater

Engelenewerk en nei

Fragment

Ik zie de pijn in haar ogen. Zo graag wil ze verbinden met haar partner. Echt verbinden. Het lukt soms, maar er gebeurt dan altijd weer iets waardoor ze weer van elkaar verwijderd raken. 

Ze voelt zich niet gedragen. Niet gezien. 

We komen erachter dat dit voor beide een lastig thema is. Ze kunnen het niet aan elkaar geven, maar ook niet ontvangen. Terwijl ze zoveel van elkaar houden en zo graag willen dat het werkt. 

Ze zitten verwikkeld in een hele verzameling aan negatieve koorden op deze thema’s. Als we ze allemaal in kaart hebben gebracht, wat nodig was voor een stukje bewustwording, begeleid ik haar in een visualisatie. Samen met Aartsengel Michael doorbreekt ze stuk voor stuk alle negatieve koorden. Meteen voelt ze een bepaalde opluchting en verzachting. Nieuwsgierig naar wat er gaat komen nemen we afscheid. 

Later hoor ik van haar dat de energie tussen haar en haar man echt veranderd is. Alsof de trigger weg is die steeds zorgde voor verharding. Ze voelt meer zachtheid naar hem toe en ook hij is zachter/meer in rust en is vanuit het niets weer gaan sporten. 

 

moeder-kind

Engelenewerk en nei

Fragment

Al jaren worstelde ze met haar seksualiteit. Zo lang als ze zich kon heugen eigenlijk. Ze wist dat er een seksgodin (haar woorden 🤣🤩) in haar verscholen zat, maar tot haar grote frustratie kon ze er gewoon niet bij komen.

Ze had al best wat traumawerk gedaan op het thema seksualiteit/ sensualiteit, wat wel wat in beweging bracht, maar het bleef voelen alsof ze de kern miste. Alsof het bleef bij een korte opleving en dan weer wegzakte.

Ik vroeg uit wat we mochten doen voor haar en dat was werken met een intentie, die luidde “Ik voel me verbonden met mijn sensualiteit, ik geniet van seks en voel me vrij.”

We onderzochten daarna waarom ze dat nu nog niet ervaarde. Wat voor de blokkade zorgde.

We kwamen uit bij haar lieve oma. Een oma waarvan ze al dagen het gevoel had dat ze bij haar was. Ik voelde haar ook in de ruimte. Wauw, wat een powerhouse!

Ik vroeg haar of ze wilde delen wat er dan met haar gebeurd was, wat voor deze blokkade had gezorgd die zij door had gegeven aan haar dochter, en die weer aan haar dochter.

Je zou misschien verwachten dat dit een seksueel trauma was. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. In dit geval ook niet. Het was een oorlogtrauma.

En het oorlogtrauma van oma, uitte zich bij haar kleindochter in haar seksualiteit. In de onderlaag voelde ze zich niet veilig. Maar het was niet van haar.

Je kunt je misschien voorstellen hoe blij oma was nu dit aan het licht kwam. En wat ons heel blij maakte, was dat we de blokkade bij oma, mama en haarzelf weg mochten halen. Het mocht gewoon weg! 😍 Ze hoefde het alleen maar te vragen aan de engelen.

Als laatste hebben we nog gekeken of er een bepaalde belasting zat bij haar kinderen en dat hebben we opgelost door negatieve koorden te doorbreken.

Oh my. Wat gebeurde er veel tijdens deze sessie. Maar het was helemaal de bedoeling. Het was tijd voor oma, mama, haarzelf en haar kids om dit stuk helemaal los te laten. Het was een Bevrijdingsdag!

moeder-kind

WIl je een sessie plannen?

Wat een eer!

Ik ontvang graag een e-mail van je via irene@ireneverwater.nl, waarin je kunt aangeven wat je hulpvraag is. Je ontvangt van mij snel een reactie en we plannen samen de dag in voor jouw sessie die 1 tot 1,5 uur duurt. Hierna ontvang je van mij een betaalverzoek, die je voor de sessie plaatsvindt kunt voldoen.

De kosten voor een sessie zijn € 90,- inclusief btw. 
De sessie vindt plaats in Sassenheim. Een online sessie (beeldbellen) is ook mogelijk.