VIdeo vip dag

snel / professioneel / gezellig

42 VIDEO’S EN FOTO’S
In één dag!

Dit pakket is voor jou als je mondhoeken omhoog krullen bij het lezen van onderstaande tekst en je ijverig zit mee te knikken. 

Jij en je bedrijf staan als een huis, alleen vind je het lastig om dat goed over te brengen op beeld. Het kost veel tijd, levert frustratie op en het resultaat heeft niet de kwaliteit die je wilt. Het is wél de hoogste tijd dat je helemaal jouw podium pakt en de wereld in slingert wie je bent, wat je doet en voor wie.

Jouw look and feel. Jouw vibes. Jouw energie. Jouw boodschap. Jouw verhaal. Jouw business. Het mag allemaal ‘gevangen’ worden in professionele content.

100% jij. Niet meer. Niet Minder. Want hoe vaak swipe jij weg bij de eerste seconden van een video, omdat je meteen voelt: wat een bulllllshittt, byeeee!? De neppigheid is real online. Net even mooier dan het is. Beloftes doen die helemaal niet waargemaakt kunnen worden. Zelf iets teachen wat nog niet gepreached is.

En heus niet altijd bewust. Jij bent dat wel. Ik ben dat ook. En dat is een van de belangrijkste onderdelen geworden in mijn werk als videomaker. Met mij shoot je niet je niet even een mooi verhaal. We shooten jou. Jouw essentie. Jouw message. Jouw bedrijf.

Wie je ook bent, wat je ook doet. We got this.

Dat durf ik te zeggen, omdat de bedrijven waar ik mee werk zo divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan makelaars, consultancybedrijven, energetisch werkers, onderwijsinstellingen, de bouwsector, de bloembollenbranche (van heftruckchauffeur tot Raad van Commisarissen, love it!) en marketingprofessionals.

THIS IS HOW WE DO IT!

^

Voorbereidende videocall

Oh zó leuk, dit is de eerste stap waarbij de snode plannen gemaakt worden. Wat gaan we shooten? Toffe on the job beelden, een voorstelvideo, kennisvideo’s, foto’s voor je socials en website, een blije klant aan het woord… Ik maak een plan de campagne voor de shootdag en trust me, na deze call heb jij er ook hélemaal zin in.

^

De shootdag

Ik ben om 9:00 uur bij je en om 16:00 uur vlieg ik weer uit. 🙂 De exacte planning maken we tijdens de voorbereidende call.

En dan het resultaat

Shine!

Ik maak content op basis van jouw behoeften, maar het pakket ziet er als volgt uit: 42 masterpieces die jouw expertstatus een boost geven en zorgen dat de juiste klanten nog beter hun weg naar jou weten te vinden.

  • Voorstelvideo
  • Een testimonials
  • 20 reels/korte video’s van maximaal 1,5 minuut
  • 20 foto’s
  • De video’s krijg je met én zonder ondertiteling, muziek en indien gewenst jouw huisstijl.

Toen ik de video’s zag die Irene maakte voor mijn vriendin Elisa Schipper, dacht ik: eindelijk iemand die haar briljante persoon in beeld brengt. Ik moet ook Irene hebben. Ik houd van haar energie en haar thoroughness. Ik kon het helemaal loslaten, omdat ik wist dat het goed zou komen. Ik wil vanaf nu alleen nog maar met Irene werken. Ik vind het zo mooi wat ze maakt, zo integer, echt en kloppend.

Margreet Jacobs

Irene heeft mij echt geholpen om mijn ‘why’ te vertalen , waarin álles klopt. Ze heeft me echt uitgedaagd en me mee gesleurd in het proces, ook op momenten dat ik er stress van had en vast liep. Irene is een kei in haar vak en is werkelijk een feestje om mee samen te werken. Door haar vergeet je dat er nog een camera tussen in staat en laat ze je compleet op je gemak voelen waardoor jij de beste versie van jezelf op beeld kan laten zien!

Elvira Oskam

Vanaf de start was het vlot, enthousiast en heel professioneel. Zij heeft met video’s laten zien wie wij zijn en ook onze coaches en trainers, die zich helemaal op hun gemak voelden toen zij werden geïnterviewd door haar.

Edith Doosje

Mondhoeken omhoog gekruld?
You are só ready.

Irene Verwater

Shine!

Jouw investering voor deze Video VIP dag en de 42 masterpieces die ik voor je maak, is € 3.600,- exclusief btw en inclusief kilometervergoeding en parkeerkosten. Ik maak gebruik van muziek met een betaalde licentie via Artlist en eigen beeldmateriaal.